Filosofie 


Wijnpakketten per thema en budget, en met heldere tips

Mensen ondersteunen in hun ontdekkingstocht doen we door wijnpakketten samen te stellen die volgens ons het ontdekken waard zijn. Elk wijnpakket volgt een thema en elke fles is voorzien met duiding: geen sommelier-vocabulair, maar heldere tips, zodat je weet wat de beste omstandigheden zijn om ze te drinken en jouw favorieten te ontdekken.

We bieden pakketten aan in verschillende prijscategorieën en het zal ook mogelijk zijn om een pakket volledig op maat te laten samenstellen. Wij gaan permanent op zoek naar nieuwe ontdekkingen bij wijnproducenten en -importeurs, zowel in het buitenland als dichter bij huis, zodat we onze pakketten geregeld kunnen aanpassen en blijven verrassen.


Voor wie is YourWayToWine?

- Voor wie goede wijn apprecieert en iets meer wil dan de lukraak gekozen fles uit de supermarkt, maar niet zo goed weet waar te beginnen.

- Voor wie graag net iets meer wil weten over wijn, maar hoofdpijn krijgt van ingewikkelde wijnterminologie of een overload aan informatie.

- Voor wie geen zin heeft in wijn-gedoe, maar wel in een goed glas wijn.


Zijn wij wijnhandelaars of -importeurs?

Neen. We willen onze wijn-hobby delen. Wijn leren kennen is het leukst onder vrienden. Daarom willen we dit initiatief ook graag verspreiden via vrienden, vrienden van vrienden, enzovoort. We zien onszelf niet als echte wijnhandelaar of als concurrent van wijnhandelaars. Integendeel: we promoten onze favoriete wijnhandelaars en werken in partnership met hen: bij elke wijn vermelden we waar je de wijn kunt vinden. 


Budget- & milieubewust

Geen grote volumes of grote marges. Onze prijzen liggen ook in lijn met de winkelprijzen die onze partners wijnhandelaars zelf hanteren.

Gezien de focus ligt op de inhoud en niet de verpakking, recycleren we ook de wijndozen van de producenten. Wil je toch een cadeauverpakking of verpakking op maat, laat het ons weten. Dan zorgen we ervoor.


Meer weten?

Wil je meer weten over onze wijnen, selecteer 'Our way to wine'

Wil je zicht krijgen op ons aanbod, selecteer 'Aanbod'

Meer info nodig, contacteer ons!


Charlotte & Brecht