Filosofie 

Mensen ondersteunen in hun ontdekkingstocht doen we door wijnpakketten samen te stellen die volgens ons het ontdekken waard zijn. Elk wijnpakket volgt een thema en elke fles is voorzien met duiding: geen sommelier-vocabulair, maar heldere tips, zodat je weet wat de beste omstandigheden zijn om ze te drinken en jouw favorieten te ontdekken.

We bieden pakketten aan in verschillende prijscategorieën en het zal ook mogelijk zijn om een pakket volledig op maat te laten samenstellen. Wij gaan permanent op zoek naar nieuwe ontdekkingen bij wijnproducenten en -importeurs, zowel in het buitenland als dichter bij huis, zodat we onze pakketten geregeld kunnen aanpassen en blijven verrassen.

Our way of wine

Onze wijnpakketten zijn samengesteld uit wijnen die we één voor één zelf appreciëren. Van correcte prijs-kwaliteitswijnen tot toppers met een hoger prijskaartje, elke wijn in ons aanbod hebben we zelf ontdekt en zijn voor ons gevestigde waarden die we zelf appreciëren.


Vertrekken vanuit eigen ervaring en kennis betekent focus. We focussen ons op vandaag voornamelijk op droge rode en witte wijnen uit Europa.

Op vandaag zitten geen bubbels, geen zoete wijnen en zelden nieuwe wereld wijnen (denk aan wijnen uit Noord- en Zuid-Amerika, Zuid-Afrika, Australië, etc.) in ons aanbod. Maar ook wij leren elke dag bij en ongetwijfeld zal ook onze kennis en aanbod groeien.

Your Way To Wine

De voorbije jaren hebben we een grote liefde voor wijn ontwikkeld en dankzij onze praktijkervaring en Sommelier opleiding hebben we intussen ook aardig wat kennis verzameld. We merken dat ons enthousiasme aanstekelijk werkt en geregeld vragen vrienden en familie ons om een goede wijnsuggestie. Dat heeft er ons toe gebracht om ‘Your Way To Wine’ te lanceren.

Graag willen we mensen ondersteunen in hun (beginnende) ontdekkingstocht in de wondere, maar soms complexe, wereld van de wijn.

Aanbod

Elk wijnpakket bestaat steeds uit 6 flessen waarbij we werken volgens een thema dat de wijnen karakteriseert.

We selecteren steeds 3 verschillende wijnen per pakket, dus telkens 2 dezelfde flessen per wijn. Zo kan je je ontdekkingen opnieuw proeven en kom je gemakkelijker te weten wat je echt apprecieert.

Per thema én voor het pakket op maat kan je kiezen uit meerdere prijsklassen; we selecteren steeds uitstekende wijnen volgens het voorziene budget.

Vanaf 2 pakketten leveren we gratis aan huis (in geval van locatie binnen een straal van 30 km rond Gent)