'Top Bourgogne cadeaupakket!'

Domein René Bouvier bezit al 4 generaties lang wijngaarden die tot de top van Bourgogne, en dus de top van Frankrijk behoren. De wijngaarden zijn allemaal gesitueerd in het meest noordelijke deel van de Bourgogne, de Côte de Nuits, gekend voor zijn rode topwijnen op basis van Pinot Noir (in mindere mate wordt in sommige dorpen ook witte en rosé wijn geproduceerd).

Bernard Bouvier is op zoek naar terroir gerichte wijnen waarbij elke terroir tot zijn recht moet komen. Samen met het respect voor de natuur, biologisch gecertifieerd sinds 2013, maakt dat deze wijnen pure voorbeelden zijn van ‘vin de terroir’.

Deze selectie bevat 1 basis Bourgogne wijn, 2 wijnen uit een gereputeerde appellatie (Marsannay en Fixin) en 1 top-appellatie gekend voor zijn Grand-crû’s (Gevrey-Chambertin). Één voor één wijnen die binnen de kortste keren uitverkocht zijn.


Totaalprijs voor dit pakket: 230,00€.


Bestellen of meer info?

Your Way To Wine werkt vanuit een persoonlijk contact met vrienden, kennissen, familie, vrienden van vrienden etc. Daarom installeerden we tot op vandaag nog geen webshop. Voor een bestelling van dit pakket of meerdere pakketten, of voor meer info, gelieve onderstaand contactformulier in te vullen. Wij nemen spoedig met u contact op.  

Wil je meer weten over onze wijnen, selecteer 'Our way to wine'.

Wil je terug naar het overzicht van ons aanbod, selecteer 'Aanbod'.

 
 
 
 
 
 
 
... graag een pakket (of meerdere pakketten) bestellen
... graag meer info over onze aanpak en/of het aanbod
... een andere vraag stellen