'Rood met body' - richtprijs < 10 €  

Drie mooie stevige rode wijnen, als je wat meer kracht nodig hebt. Bij een stevigere (vlees)maaltijd, of als lekker glas na de maaltijd. En aan een interessante prijs/kwaliteit:


-Tharsys city: Deze Spaanse wijn uit de buurt van Valencia heeft een krachtige neus van kers, bessen en vanille. In de mond fruitig en een mooie structuur en een subtiele nasmaak. Goed bij vlees en mediterraanse keuken (met tomaat). Deze mooie wijn wordt vergezeld door een mooie illustratie van de Mercado Central in Valencia, door straatschilder Joan Canovas (100% Bobal)

-La Multa: wijn van Norrel Robertson (Schots/Spaanse wijn-goeroe) met een zeer breed geur- en smakenpallet (complexiteit), maar mooi zacht en gebalanceerd in smaak en nasmaak. Perfect voor spaanse keuken, rood vlees en pittige gerechten (100% Grenache)

-Umbria Rosso: deze mix van typische italiaanse (Sangiovese) en Franse druiven (Cabernet en Merlot) geven jeugdig enthousiasme in neus en mond – volle smaak met veel fruit – maar blijft mooi soepel en evenwichtig in nasmaak. Drinken bij pasta of vlees.


De samenstelling van pakketten wijzigt op regelmatige basis, waardoor we deze niet standaard vermelden op de website. We zetten wel op regelmatige basis een pakket in de kijker, waarbij we in dat geval wel duiding geven bij de wijnselectie. Vond je een wijn geweldig en komt deze niet meer voor in het pakket maar wil je die terug bijbestellen? Geen nood, dan zorgen we ervoor via een pakket op maat.


Bestellen of meer info?

Your Way To Wine werkt vanuit een persoonlijk contact met vrienden, kennissen, familie, vrienden van vrienden etc. Daarom installeerden we tot op vandaag nog geen webshop. Voor een bestelling van dit pakket of meerdere pakketten, of voor meer info, gelieve onderstaand contactformulier in te vullen. Wij nemen spoedig met u contact op.  

Wil je meer weten over onze wijnen, selecteer 'Our way to wine'.

Wil je terug naar het overzicht van ons aanbod, selecteer 'Aanbod'.


 
 
 
 
 
 
 
... graag een pakket (of meerdere pakketten) bestellen
... graag meer info over onze aanpak en/of het aanbod
... een andere vraag stellen