'Rood met body' - richtprijs 15-20 €  

Met 3 fantastische volle rode wijnen. Bij een stevigere (vlees)maaltijd, of als lekker glas op zich.


-Pottarello 2015: Voorbeeld van een mooi krachtige wijn die toch erg subtiel blijft. Deze heeft power en blijft vlot overeind bij stevigere gerechten, maar kent door zijn zuren een mooi evenwicht en uitgebreid smakenpallet. Eigenschappen gangbaar bij kwaliteitsvolle (en soms ook veel duurdere) Sangiovese-wijnen, typerend voor Toscane, ten wensten van Umbrië, waar deze wijn vandaan komt. Deze wijn kan nog goed evolueren met enkele jaren kelder, maar evenzeer is deze wijn al mooi op dronk vandaag. (80% Sangiovese, 10% Malvasia Nera, 10% Colorino)
-Langhe Nebbiolo 2019 van Trediberri: uitstekende Nebbiolo-wijn, de druif gekend voor topwijnen uit Piemonte (Barolo…), of soms beschouwd als de Italiaanse tegenpool voor de Pinot Noir, gekend als druif voor rode Bourgogne-wijn. Beiden staan voor erg kwalitatieve druiven, als basis voor topwijnen met lang bewaarpotentieel. Een recente tendens focust zich echter op het naar boven brengen van de immense, aromatische charme van jonge Nebbiolo, zoals bij deze wijn. Een intense, levendige wijn met een verfrissende en sappige structuur. (100% Nebbiolo)
-Tradition van domaine Richeaume 2017: door velen beschouwd als een van de mooiste rode wijnen van de Provence en al jarenlang een van onze favorieten! Een pittig aroma van rood fruit, kruiden en een heel mooie, subtiele houttoets. Erg elegant in de mond en een fantastische afdronk, door zachte tannines. (47% Cabernet Sauvignon, 42% Syrah, 8% Merlot, 3% Carignan)


De samenstelling van pakketten wijzigt op regelmatige basis, waardoor we deze niet standaard vermelden op de website. We zetten wel op regelmatige basis een pakket in de kijker, waarbij we in dat geval wel duiding geven bij de wijnselectie. Vond je een wijn geweldig en komt deze niet meer voor in het pakket maar wil je die terug bijbestellen? Geen nood, dan zorgen we ervoor via een pakket op maat.


Bestellen of meer info?

Your Way To Wine werkt vanuit een persoonlijk contact met vrienden, kennissen, familie, vrienden van vrienden etc. Daarom installeerden we tot op vandaag nog geen webshop. Voor een bestelling van dit pakket of meerdere pakketten, of voor meer info, gelieve onderstaand contactformulier in te vullen. Wij nemen spoedig met u contact op.  

Wil je meer weten over onze wijnen, selecteer 'Our way to wine'.

Wil je terug naar het overzicht van ons aanbod, selecteer 'Aanbod'.


 
 
 
 
 
 
 
... graag een pakket (of meerdere pakketten) bestellen
... graag meer info over onze aanpak en/of het aanbod
... een andere vraag stellen