'Rood met body' - richtprijs 10-15 €  

Met 3 mooie volle rode wijnen. Bij een stevigere (vlees)maaltijd, of als lekker glas op zich:


-‘Papa Luna’ 2017 van El Esocés Volante: een wijn met het karakter en niveau van grotere kleppers (de vergelijking met ‘Châteauneuf-du-Pape’ wordt wel eens gemaakt). Deze wijn was lange tijd de huiswijn van “El Bulli” en staat gekend voor een uitstekende prijs-kwaliteit. (75% Garnacha 20% Syrah, 5% Mourvèdre)


-‘Caburnio’ 2015 van Monteti: Dit prijsbeest combineert oorspronkelijk franse druivenrassen met de Italiaanse bodem. Na 12 maanden op houten vaten en inox, rijpt deze wijn nog minstens 1 jaar op fles voor hij de markt op komt, waardoor hij meteen voldoende op dronk is. Een mooi uitgebreide (”complexe”), in de mond een fijne balans tussen fruit, kruidig hout en levendige zuren. Een rijke en krachtige wijn die goed samengaat met een stevige maaltijd. (50% Cabernet Sauvignon, 25% Merlot, 25% Alicante-Bouschet)


-‘Nicolas’ 2017 van Lafage: De 65 jaar oude wijnstokken (‘Vieilles Vignes’) in combinatie met een bewust lage opbrengst (18 hl per hectare) zorgt voor een heel rijke smaakintensiteit, zonder overdadig te zijn. De wijn blijft sappig in de mond en kent een mooi elegante afdronk (nasmaak) die in balans blijft. Past gemakkelijk bij veel gerechten, van een kruidige tajinne tot rood vlees.


De samenstelling van pakketten wijzigt op regelmatige basis, waardoor we deze niet standaard vermelden op de website. We zetten wel op regelmatige basis een pakket in de kijker, waarbij we in dat geval wel duiding geven bij de wijnselectie. Vond je een wijn geweldig en komt deze niet meer voor in het pakket maar wil je die terug bijbestellen? Geen nood, dan zorgen we ervoor via een pakket op maat.


Bestellen of meer info?

Your Way To Wine werkt vanuit een persoonlijk contact met vrienden, kennissen, familie, vrienden van vrienden etc. Daarom installeerden we tot op vandaag nog geen webshop. Voor een bestelling van dit pakket of meerdere pakketten, of voor meer info, gelieve onderstaand contactformulier in te vullen. Wij nemen spoedig met u contact op.  

Wil je meer weten over onze wijnen, selecteer 'Our way to wine'.

Wil je terug naar het overzicht van ons aanbod, selecteer 'Aanbod'.


 
 
 
 
 
 
 
... graag een pakket (of meerdere pakketten) bestellen
... graag meer info over onze aanpak en/of het aanbod
... een andere vraag stellen