'Licht wit met pit' - richtprijs 10-15 €  

Een selectie lichte maar pittige witte wijnen. Ideaal als aperitief, of om zomaar te drinken. Ideaal gezelschap van terrasjes of lichte maaltijden.

Voor de richtprijs '10-15€' (de gemiddelde prijs per fles in dit pakket bevindt zich binnen deze range) vind je uitstekende wijnen die op de wijnkaart van een degelijk restaurant thuishoren:


Met 3 uitstekende frisse witte wijnen, ideaal voor de zwoele zomeravonden:
- Domaine de la Pépière, 'Muscadet Sèvre-et-Maine, sur lies' 2019: heel mooie, frisse, lichte wijn, met een interessante mineraliteit en zilte toets, wat wel vaker het geval is bij wijngaarden in de dichte omgeving van de Atlantische oceaan. 'Sur Lies' betekent dat deze wijn is gerijpt op eigen gistcellen, wat leidt tot een specifieke volheid en zelfs rokerigheid die heel mooi en subtiel kan zijn. Heel mooi wijntje als apero of bij zeevruchten. (100% Melon de Bourgogne) 

- Hörner 'Daydrinking' 2019: lichte en frisse wijn uit Duitsland met behoorlijk wat mineraliteit en zuren, maar mooi gebalanceerd en eenvoudig puur. Zeker geschikt voor apero, maar verdraagt een lekker hapje om wat te ”concurreren” met de wijn (50% Müller-Thurgau, 35% riesling en 15% Gelber Muskateller)
- Domaine le Novi 'Terre de Safres' 2020: bio-wijn genoemd naar de typische bodem die de Lubéronstreek typeert. Een zalige ”plezierwijn” voor zomerse terrasavonden die vlot drinkt maar toch voldoende karakter toont. Fris maar voldoende expressief. (30% Vermentino, 27% Grenache Blanc, 23% Bourboulenc, 10% Viognier en 10% Ugni Blanc)

Serveer lekker fris, zeker bij zomerse temperaturen.


De samenstelling van pakketten wijzigt op regelmatige basis, waardoor we deze niet standaard vermelden op de website. We zetten wel op regelmatige basis een pakket in de kijker, waarbij we in dat geval wel duiding geven bij de wijnselectie. Vond je een wijn geweldig en komt deze niet meer voor in het pakket maar wil je die terug bijbestellen? Geen nood, dan zorgen we ervoor via een pakket op maat.


Bestellen of meer info?

Your Way To Wine werkt vanuit een persoonlijk contact met vrienden, kennissen, familie, vrienden van vrienden etc. Daarom installeerden we tot op vandaag nog geen webshop. Voor een bestelling van dit pakket of meerdere pakketten, of voor meer info, gelieve onderstaand contactformulier in te vullen. Wij nemen spoedig met u contact op.  

Wil je meer weten over onze wijnen, selecteer 'Our way to wine'.

Wil je terug naar het overzicht van ons aanbod, selecteer 'Aanbod'.


 
 
 
 
 
 
 
... graag een pakket (of meerdere pakketten) bestellen
... graag meer info over onze aanpak en/of het aanbod
... een andere vraag stellen