'Licht wit met pit' - richtprijs < 10 €  

Een selectie lichte maar pittige witte wijnen. Ideaal als aperitief, of om zomaar te drinken. Ideaal gezelschap van terrasjes of lichte maaltijden.

Voor de richtprijs '<10 €' (de gemiddelde prijs per fles in dit pakketd) vind je uitstekende wijnen die als huiswijn van een degelijk restaurant kunnen dienen:


Met 3 uitstekende lichte witte wijnen, ideaal voor de zwoele zomeravonden:
- Nuestro de Diaz Bayo: 'Nuestro Verdejo' 2020: een frisse wijn van de Verdejo-druif uit Rueda in Spanje. Aroma's van vers wit fruit en citrus, mooie zuurtjes in de mond die het een heel frisse wijn maken. Een opmerkelijk lange nasmaak (afdronk) en licht zilte toets. 

- Tenuta Santi Giacomo e Filippo: 'La Fogliola Bianco' 2019: een vlotte Italiaanse bio-wijn uit Le Marche. Florale en exotische aroma's, heel fris in de mond en een subtiel bittertje op het einde bij de afdronk. Perfecte apero- of terraswijn!

- Poggio Ai Santi: 'Terre d'Abruzzo' 2018: een vlotte witte wijn die perfect combineert bij schaaldieren maar ook goed zal scoren bij slaatjes en lichte visgerechten. Fris en fruitig in de neus, mooie minerale smaak en een correct gebalanceerde nasmaak met bijna zachte zuren die niet domineren, waardoor het hele verhaal mooi blijft kloppen, van neus tot finale. 


Serveer deze lekker fris, zeker bij zomerse temperaturen.

De samenstelling van pakketten wijzigt op regelmatige basis, waardoor we deze niet standaard vermelden op de website. We zetten wel op regelmatige basis een pakket in de kijker, waarbij we in dat geval wel duiding geven bij de wijnselectie. Vond je een wijn geweldig en komt deze niet meer voor in het pakket maar wil je die terug bijbestellen? Geen nood, dan zorgen we ervoor via een pakket op maat.


Bestellen of meer info?

Your Way To Wine werkt vanuit een persoonlijk contact met vrienden, kennissen, familie, vrienden van vrienden etc. Daarom installeerden we tot op vandaag nog geen webshop. Voor een bestelling van dit pakket of meerdere pakketten, of voor meer info, gelieve onderstaand contactformulier in te vullen. Wij nemen spoedig met u contact op.  

Wil je meer weten over onze wijnen, selecteer 'Our way to wine'.

Wil je terug naar het overzicht van ons aanbod, selecteer 'Aanbod'.


 
 
 
 
 
 
 
... graag een pakket (of meerdere pakketten) bestellen
... graag meer info over onze aanpak en/of het aanbod
... een andere vraag stellen