'Intens Wit' - richtprijs 15-20 €  

Een selectie van karaktervolle, intense witte wijnen. Blijven overeind bij een stevig gerecht, of zorgen voor een rijke beleving als glas op zich

Voor de richtprijs '15-20€' (de gemiddelde prijs per fles in dit pakket bevindt zich binnen deze range) vind je betere wijnen met gastronomisch potentieel.


Met 3 uitstekende volle witte wijnen, ideaal voor bij een lekker gerecht of als mooi glas op zich:


- Weingut Peter Jacob Kühn, Hallgarten 'Rheinschiefer' 2018:een heel mooie wijn met gastronomisch potentieel. Aroma's van verse exotische fruittoetsen (ananas, agrum) en bloemen. Een frisse aanzet in de mond met mooie zuren, snel aangevuld met een heel rijk en vol mondgevoel die de aroma's ook in de mond herbevestigen. Een heel aangename maar uitzonderlijke gewaarwording. Riesling op zijn best! (100% Riesling)

- Bott Frigyes, 'Harslévlü' 2020: elegante en gastronomische wijn uit Slowakije (!) die mooi samen kan gaan met vollere gerechten (paling, kreeft, romigere sauzen kunnen bij deze wijn...) alsook met zachte, romige kazen. (100% Harslévelü)

- Ixsir: 'Altitudes' white 2019: voortreffelijke wijn uit Libanon (!) met fantastische fruitige en florale aroma's en een volle maar elegante smaak, heel mooi in balans. Drinkt heel gemakkelijk op zich, kan perfect als aperitief, of bij oosterse gerechten, asperges en kreeft.


Serveer iets boven frigo-temperatuur (10-12°), wat de volheid en smaakrijkdome ten goede komt.

 

De samenstelling van pakketten wijzigt op regelmatige basis, waardoor we deze niet standaard vermelden op de website. We zetten wel op regelmatige basis een pakket in de kijker, waarbij we in dat geval wel duiding geven bij de wijnselectie. Vond je een wijn geweldig en komt deze niet meer voor in het pakket maar wil je die terug bijbestellen? Geen nood, dan zorgen we ervoor via een pakket op maat.


Bestellen of meer info?

Your Way To Wine werkt vanuit een persoonlijk contact met vrienden, kennissen, familie, vrienden van vrienden etc. Daarom installeerden we tot op vandaag nog geen webshop. Voor een bestelling van dit pakket of meerdere pakketten, of voor meer info, gelieve onderstaand contactformulier in te vullen. Wij nemen spoedig met u contact op.  

Wil je meer weten over onze wijnen, selecteer 'Our way to wine'.

Wil je terug naar het overzicht van ons aanbod, selecteer 'Aanbod'.


 
 
 
 
 
 
 
... graag een pakket (of meerdere pakketten) bestellen
... graag meer info over onze aanpak en/of het aanbod
... een andere vraag stellen