'Intens Wit' - richtprijs 10-15 €  

Een selectie van karaktervolle, intense witte wijnen. Blijven overeind bij een stevig gerecht, of zorgen voor een rijke beleving als glas op zich

Voor de richtprijs '10-15€' (de gemiddelde prijs per fles in dit pakket bevindt zich binnen deze range) vind je uitstekende wijnen die op de wijnkaart van een degelijk restaurant thuishoren:


Met 3 uitstekende volle witte wijnen, ideaal voor bij een lekker gerecht of als mooi glas op zich:
- Famille Despagne: 'Biface' 2020: atypische witte Bordeaux-wijn gemaakt van 2 typische Bordeaux druiven: Sauvignon Blanc, gekend voor zijn frisse zuren, en Sémillon, gekend voor zijn "rondeur", zijn vettige mondvullende beleving. Het resultaat mag er zijn: volle, rijke fruitaroma's en mineraliteit in de neus, perfecte balans van volheid en frisheid in de mond. (50% Sauvignon Blanc, 50% Sémillon) 

- Sota Els Angels: Flow white (2019): een heerlijke, volle wijn, niet gefilterd, frisse aroma's van tropisch fruit (meloen, ananas, perzik), bloemen en lichte rokerigheid in de neus, een fijne volle smaak en aangenaam gevoel in de mond. Tenslotte een lange, aangename nasmaak die getuigt van evenwicht. Een wijn met gastronomisch potentieel! (100% Carignan Blanc)

- Jean-Claude Boisset: 'Les Ursulines' 2020: een heel mooie, volle maar toch frisse witte Bourgogne-wijn… geproduceerd met Chardonnay-druiven uit 4 verschillende gebieden binnen Bourgogne, elk met hun eigen karakteristieken: zo zorgen centraal gelegen percelen voor meer rijkheid, en de iets zuidere percelen voor een meer frisse en minerale toets in de wijn. Strak maar toch ook vol van smaak. Een echte klassieker, Bourgogne-waardig.


Serveer iets boven frigo-temperatuur (10-12°), wat de volheid en smaakrijkdome ten goede komt.

 

De samenstelling van pakketten wijzigt op regelmatige basis, waardoor we deze niet standaard vermelden op de website. We zetten wel op regelmatige basis een pakket in de kijker, waarbij we in dat geval wel duiding geven bij de wijnselectie. Vond je een wijn geweldig en komt deze niet meer voor in het pakket maar wil je die terug bijbestellen? Geen nood, dan zorgen we ervoor via een pakket op maat.


Bestellen of meer info?

Your Way To Wine werkt vanuit een persoonlijk contact met vrienden, kennissen, familie, vrienden van vrienden etc. Daarom installeerden we tot op vandaag nog geen webshop. Voor een bestelling van dit pakket of meerdere pakketten, of voor meer info, gelieve onderstaand contactformulier in te vullen. Wij nemen spoedig met u contact op.  

Wil je meer weten over onze wijnen, selecteer 'Our way to wine'.

Wil je terug naar het overzicht van ons aanbod, selecteer 'Aanbod'.


 
 
 
 
 
 
 
... graag een pakket (of meerdere pakketten) bestellen
... graag meer info over onze aanpak en/of het aanbod
... een andere vraag stellen