'Fris Rood' - richtprijs 20-25 € (gemiddelde prijs per fles, btw incl.)

'Fris rood'

Een selectie van lichte maar karaktervolle rode wijnen. Fans zoals wij drinken dit zelfs als aperitief, of bij een lichte maaltijd. 'fris' mag je ook letterlijk nemen: licht gekoeld (een half uurtje in koel water) zijn deze wijnen heerlijk! Voor de richtprijs '20-25€' (de gemiddelde prijs per fles in dit pakket bevindt zich binnen deze range) vind je uitzonderlijke wijnen van een uitgesproken hoger kwaliteitsniveau.


De samenstelling van pakketten wijzigt op regelmatige basis, waardoor we deze niet standaard vermelden op de website. We zetten wel op regelmatige basis een pakket in de kijker, waarbij we in dat geval wel duiding geven bij de wijnselectie. Vond je een wijn geweldig en komt deze niet meer voor in het pakket maar wil je die terug bijbestellen? Geen nood, dan zorgen we ervoor via een pakket op maat.


Bestellen of meer info?

Your Way To Wine werkt vanuit een persoonlijk contact met vrienden, kennissen, familie, vrienden van vrienden etc. Daarom installeerden we tot op vandaag nog geen webshop. Voor een bestelling van dit pakket of meerdere pakketten, of voor meer info, gelieve onderstaand contactformulier in te vullen. Wij nemen spoedig met u contact op.  

Wil je meer weten over onze wijnen, selecteer 'Our way to wine'.

Wil je terug naar het overzicht van ons aanbod, selecteer 'Aanbod'.


 
 
 
 
 
 
 
... graag een pakket (of meerdere pakketten) bestellen
... graag meer info over onze aanpak en/of het aanbod
... een andere vraag stellen