'Fris rood' - richtprijs 15-20 €  

Een selectie van lichte maar karaktervolle rode wijnen. Fans zoals wij drinken dit zelfs als aperitief, of bij een lichte maaltijd. 'fris' mag je ook letterlijk nemen: licht gekoeld (een half uurtje in koel water) zijn deze wijnen heerlijk! Voor de richtprijs '15-20€' (de gemiddelde prijs per fles in dit pakket bevindt zich binnen deze range) vind je betere wijnen met gastronomisch potentieel.


In het pakket vinden we volgende wijnen terug: een pittige maar elegante wijn uit het oosten van de Loire streek. Mooie kruidigheid en weelderige fruittoetsen van cassis en kersen in de neus zorgen voor een rijk aroma-pallet (complexiteit). Zachte structuur door rijpe tannine in de mond. (100% Gamay)

- Domaine des Roches neuves: 'Les Roches' 2019: Zeer fijne, frisse rode wijn uit de Franse Loire-streek op basis van de Cabernet Franc druif. Fris, maar daarom niet dun of flauw. In de rijke neus merk je naast rood en (een beetje) zwart fruit ook kruidige en aardse toetsen, eigen aan de typische Loire-bodem. In de mond zorgt deze wijn voor een erg sappige, frisse ervaring, met minerale toets (denk aan frisse keitjes). (100% Cabernet Franc)

- Chateau de Chamilly: 'Bourgogne Côte Chalonnaise' 2019: onze favoriete Pinot Noir en voor ons al jaren een referentie. Een erg frisse, soepele, sappige wijn die erg vlot drinkt, dankzij zijn frisse zuren en zeer subtiele tannine. (100% Pinot Noir)De samenstelling van pakketten wijzigt op regelmatige basis, waardoor we deze niet standaard vermelden op de website. We zetten wel op regelmatige basis een pakket in de kijker, waarbij we in dat geval wel duiding geven bij de wijnselectie. Vond je een wijn geweldig en komt deze niet meer voor in het pakket maar wil je die terug bijbestellen? Geen nood, dan zorgen we ervoor via een pakket op maat.


Bestellen of meer info?

Your Way To Wine werkt vanuit een persoonlijk contact met vrienden, kennissen, familie, vrienden van vrienden etc. Daarom installeerden we tot op vandaag nog geen webshop. Voor een bestelling van dit pakket of meerdere pakketten, of voor meer info, gelieve onderstaand contactformulier in te vullen. Wij nemen spoedig met u contact op.  

Wil je meer weten over onze wijnen, selecteer 'Our way to wine'.

Wil je terug naar het overzicht van ons aanbod, selecteer 'Aanbod'.

 
 
 
 
 
 
 
... graag een pakket (of meerdere pakketten) bestellen
... graag meer info over onze aanpak en/of het aanbod
... een andere vraag stellen