'Fris rood' - richtprijs 10-15 €  

Een selectie van lichte maar karaktervolle rode wijnen. Fans zoals wij drinken dit zelfs als aperitief, of bij een lichte maaltijd. 'fris' mag je ook letterlijk nemen: licht gekoeld (een half uurtje in koel water) zijn deze wijnen heerlijk! Voor de richtprijs '10-15€' (de gemiddelde prijs per fles in dit pakket bevindt zich binnen deze range) vind je uitstekende wijnen die op de wijnkaart van een degelijk restaurant thuishoren. 


In het pakket vinden we volgende wijnen terug:

- Mas Foraster: Lamoto 2021: coole rode wijn in een coole fles (dit is geen selectiecriterium, maar is leuk meegenomen). Bio-wijn uit Spanje met duidelijke focus op fris rood fruit. Pittig maar elegant en veel finesse. (60% Trepat, 20% Grenache en 20% Syrah)

- Boscarelli: Rosso di Ferrari 2019: dit betreft een zeer mooie wijn met frisse fruitige en florale aroma's en een verfijnde structuur in de mond. De wijn is erg elegant en sappig, eigen aan de Sangiovese-druif, maar is lichter dan je op eerste zicht bij die druif zou verwachten, en dit door een specifieke aanpak bij het wijnmaken (bv. geen gebruik van houten vaten maar inox en cementen vaten). Een uitstekende frisse wijn die het uitstekend doet als apero of bij lichte hapjes of gerechten. Wij vinden hem ideaal bij pizza! 

- Tour des Gendres: ‘La Vigne d’Albert’ 2019: een zeer frisse bio-wijn uit Bergerac, een jarenlang ondergewaardeerde wijnregio ten oosten van Bordeaux, met prijs-kwaliteit erg interessante wijnen. Deze wijn heeft een heel frisse geur waarin naast de meer klassieke toetsen (fruit, zwart fruit in dit geval, cassis, …) ook munt en zelfs grondse toetsen naar boven komen. De smaak en nasmaak zijn zeer subtiel, maar rond en robuust met een mooie structuur, met veel karakter. (Périgord, Abouriou, Merlot, Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon, Malbec, & Fer Ser vadou)De samenstelling van pakketten wijzigt op regelmatige basis, waardoor we deze niet standaard vermelden op de website. We zetten wel op regelmatige basis een pakket in de kijker, waarbij we in dat geval wel duiding geven bij de wijnselectie. Vond je een wijn geweldig en komt deze niet meer voor in het pakket maar wil je die terug bijbestellen? Geen nood, dan zorgen we ervoor via een pakket op maat.


Bestellen of meer info?

Your Way To Wine werkt vanuit een persoonlijk contact met vrienden, kennissen, familie, vrienden van vrienden etc. Daarom installeerden we tot op vandaag nog geen webshop. Voor een bestelling van dit pakket of meerdere pakketten, of voor meer info, gelieve onderstaand contactformulier in te vullen. Wij nemen spoedig met u contact op.  

Wil je meer weten over onze wijnen, selecteer 'Our way to wine'.

Wil je terug naar het overzicht van ons aanbod, selecteer 'Aanbod'.


 
 
 
 
 
 
 
... graag een pakket (of meerdere pakketten) bestellen
... graag meer info over onze aanpak en/of het aanbod
... een andere vraag stellen