'Fris rood' - richtprijs <10 €  

Een selectie van lichte maar karaktervolle rode wijnen. Door het succes van de 'Fris rood' pakketten in de hogere budget-klassen gingen we ook op zoek naar wijnen om een pakket met flessen onder de 10€ te kunnen aanbieden. Fans van frisse rode wijn, zoals wij dat zijn, drinken deze bij een lichte maaltijd of zelfs als aperitief. 'Fris' mag je ook letterlijk nemen: licht gekoeld (een half uurtje in koel water) zijn deze wijnen heerlijk! Voor de richtprijs '< 10€' vind je prijs/kwaliteit degelijke wijnen die een gemiddelde supermarktwijn gemakkelijk overtreffen en kunnen passen als huiswijn in een degelijk restaurant.  


- Union des Vignerons Cébazan: 'Grand Carignan Vieilles Vignes' 2020: frisse en sappige wijn uit het zuiden van Frankrijk (Montpellier) op basis van de Carignan-druif.

- Chateau Mus: 'Pinot Noir' 2021: mooie finesserijke wijn uit de Languedoc (Zuid-Frankrijk) op basis van de Pinot Noir druif. Mooi fris rood fruit en subtiele kruidigheid en zelfs een lichte aardse toets maken dit een wijn Pinot Noir waardig.

- Tenuta Santi Giacomo e Filippo: La Fogliola Rosso 2020: een biologische wijn uit Le Marche op basis van Sangiovese met intense geur van rijp rood fruit. Harmonieuze, soepel en zacht in de mond.


Serveer deze rode wijnen licht gekoeld, maar niet koud. 


De samenstelling van pakketten wijzigt op regelmatige basis, waardoor we deze niet standaard vermelden op de website. We zetten wel op regelmatige basis een pakket in de kijker, waarbij we in dat geval wel duiding geven bij de wijnselectie. Vond je een wijn geweldig en komt deze niet meer voor in het pakket maar wil je die terug bijbestellen? Geen nood, dan zorgen we ervoor via een pakket op maat.


Bestellen of meer info?

Your Way To Wine werkt vanuit een persoonlijk contact met vrienden, kennissen, familie, vrienden van vrienden etc. Daarom installeerden we tot op vandaag nog geen webshop. Voor een bestelling van dit pakket of meerdere pakketten, of voor meer info, gelieve onderstaand contactformulier in te vullen. Wij nemen spoedig met u contact op.  

Wil je meer weten over onze wijnen, selecteer 'Our way to wine'.

Wil je terug naar het overzicht van ons aanbod, selecteer 'Aanbod'.


 
 
 
 
 
 
 
... graag een pakket (of meerdere pakketten) bestellen
... graag meer info over onze aanpak en/of het aanbod
... een andere vraag stellen