'Een rosé zomer' - richtprijs 10-15 € 

We maken een selectie rosé's met verschillende eigenschappen (van eerder mineraal licht over fruitig tot meer karaktervol pittig), maar allemaal perfect als ideale partner van  de zomer… Voor de richtprijs '10-15€' (de gemiddelde prijs per fles in dit pakket bevindt zich binnen deze range) vind je uitstekende wijnen die op de wijnkaart van een degelijk restaurant thuishoren:


Met 3 van onze favoriete rosé’s:
- Lafage côté rosé 2018: beste prijs-kwaliteitsrosé ever! Dé rosé voor feestjes, BBQ’s met vrienden, gelegenheden waar je graag deftige rosé drinkt, maar het geen ramp is als er een fles meer of minder opengaat. Licht, fris, mineraal, drinkt vlot. (60% Grenache Noir, 40% Cabernet Sauvignon)
- Peyrassol Cuvée des Commandeurs 2019: blijft ook een erg frisse rosé, maar heeft meer “body” dan Coté Rosé. Citrus, peche, abrikoos en bloemetjes herken je in neus. Evenwichtig en lange fruitige afdronk in mond. Naast apero ook zeker te drinken bij vis en zelfs lichte vleesschotels. (Cinsault, Syrah en Grenache)
- TM Rosé: prachtig licht rose kleur, geuren van appel, citrus en… keitjes; fris en stimulerend in de mond. Perfect met oesters of tartaar van vis of vlees! (80% Merlot, 20% Cabernet Franc)


De samenstelling van pakketten wijzigt op regelmatige basis, waardoor we deze niet standaard vermelden op de website. We zetten wel op regelmatige basis een pakket in de kijker, waarbij we in dat geval wel duiding geven bij de wijnselectie. Vond je een wijn geweldig en komt deze niet meer voor in het pakket maar wil je die terug bijbestellen? Geen nood, dan zorgen we ervoor via een pakket op maat.


Bestellen of meer info?

Your Way To Wine werkt vanuit een persoonlijk contact met vrienden, kennissen, familie, vrienden van vrienden etc. Daarom installeerden we tot op vandaag nog geen webshop. Voor een bestelling van dit pakket of meerdere pakketten, of voor meer info, gelieve onderstaand contactformulier in te vullen. Wij nemen spoedig met u contact op.  

Wil je meer weten over onze wijnen, selecteer 'Our way to wine'.

Wil je terug naar het overzicht van ons aanbod, selecteer 'Aanbod'.


 
 
 
 
 
 
 
... graag een pakket (of meerdere pakketten) bestellen
... graag meer info over onze aanpak en/of het aanbod
... een andere vraag stellen