'Cadeaupakket!'

Net als bij de andere wijnpakketten blijft de nadruk bij een cadeaupakket op de inhoud liggen: we vertrekken van wijnpakketten volgens thema (krachtige rode wijnen, frisse rode wijnen, volle witte wijnen, fruitige wijnen etc.), of stellen een pakket samen op maat. We houden rekening met gewenst budget (categorieën 'onder 10€/fles', 'tussen 10-15€', etc. tot en met een hoger prijsniveau voor zeer exclusieve kwaliteitswijnen). Ook bij onze cadeaupakketten blijven onze principes centraalmensen helpen wijn ontdekken. Wat appreciëren ze? wat appreciëren ze minder? Hoe kunnen ze wijn optimaal schenken? Bij welk gerecht? enzovoort. 


Maar daar bij de normale pakketten de focus enkel op de inhoud ligt - de kwaliteit van de wijn - zorgen we bij de cadeaupakketten zorgen ook voor een mooi afgewerkt en feestelijk concept. De wijnen zijn mooi verpakt in cadeau-wijndozen van 1, 3 of 6 flessen en de duiding en tips zijn geïntegreerd in de verpakking wat het geheel extra cachet geeft.


Net als bij de standaard pakketten voorzien we levering aan huis (gratis vanaf 2 pakketten en levering binnen een straal van 30 km rond Gent).


Bestellen of meer info?

Your Way To Wine werkt vanuit een persoonlijk contact met vrienden, kennissen, familie, vrienden van vrienden etc. Daarom installeerden we tot op vandaag nog geen webshop. Voor een bestelling van dit pakket of meerdere pakketten, of voor meer info, gelieve onderstaand contactformulier in te vullen. Wij nemen spoedig met u contact op.  

Wil je meer weten over onze wijnen, selecteer 'Our way to wine'.

Wil je terug naar het overzicht van ons aanbod, selecteer 'Aanbod'.

 
 
 
 
 
 
 
... graag een pakket (of meerdere pakketten) bestellen
... graag meer info over onze aanpak en/of het aanbod
... een andere vraag stellen